Deze vragen krijgen we wel vaker

Installatie & afbraak

 • Duurt installatie en afbraak lang?
  Een familie eendjes die de weg oversteekt of een GPS die plots de weg kwijt is.. Onderweg kan er vanalles gebeuren. Daarom vragen we je om de Box tenminste één uur voor aanvang van je evenement te laten leveren. Het opstellen van de apparatuur is een fluitje van een cent zodra de flight cases op de plek van opbouw zijn. Op een half uur tijd is de Box ready for action! Het afbreken van de box kan zelfs nog sneller! In een wip zit de Box terug in zijn kist, klaar voor het volgende event. Haal je voor jouw event alles uit de kast en bestelde je bijvoorbeeld ook de Greenkey en een fotoprinter? Dan zal het opstellen net wat meer tijd in beslag nemen (haast en spoed zijn in dit geval zelden goed). Onze leverancier helpt je alvast graag om een goed leveruur te bepalen.
 • Wat zijn de afmetingen van de Box?
  De Box neemt niet veel ruimte in beslag! Hij is 173 cm hoog en heeft een grondplaat van 60 cm breed en 45 cm diep, een oppervlakte van 1m2 is dus ruim voldoende. Zorg er wel voor dat ook je gasten nog volop de ruimte hebben om hun ding te doen.
 • Hoe kies ik het beste plekje voor de Box?
  Onze Box staat graag in het middelpunt van de belangstelling, verban hem dus niet naar één of ander verlaten hoekje. Voor een optimaal resultaat plaats je hem best goed in het zicht en op een locatie waar je gasten vaak voorbij komen. Dankzij de handmicrofoon is ook luide muziek geen enkel probleem. We raden aan om voor het toestel zeker 1,5 meter vrij te houden zodat je gasten voldoende ruimte hebben om hun boodschap in te spreken en hun ding te doen. Wens je een Box permanent te installeren? Dan komen we graag even langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
 • Welke aansluiting heeft de Box nodig?
  De Box is met weinig tevreden, een 220V aansluiting is alles wat hij nodig heeft. Daarna een druk op de knop en presto, hij is er klaar voor!
 • Moet er extra verlichting aanwezig zijn?
  De Box heeft ingebouwde LED verlichting die ervoor zorgt dat zelfs in de donkerste ruimtes iedereen mooi op beeld staat. Extra verlichting is dus bijna nooit nodig. Plaats je toch graag een lampje extra voor een professioneler resultaat? Aarzel dan niet om ons even te contacteren, we denken graag met je mee.
 • Kan ik de Box ook buiten gebruiken?
  De Box houdt van de gezonde buitenlucht, je kan hem dus perfect buiten gebruiken. Hij is bestand tegen warmte en koude, maar water is hij echter niet zo'n fan van. Je bent daarom zelf verantwoordelijk voor het droog houden van de Box. We raden je daarom aan om hem te beschermen tegen neerslag door hem op een beschutte plek te plaatsen en een afdak of tent te voorzien.
 • Heb ik een internetverbinding nodig?
  De Box is een kind van deze generatie. Hij probeert altijd en overal online te zijn maar het 4G netwerk is niet overal optimaal. Heb je dus toch een stabiele Wifi-verbinding ter beschikking? Dan maakt de Box er graag gebruik van! Zo verzekeren we de snelle upload van jouw herinneringen.
 • Hoe geraakt de Box tot bij mij?
  Net zoals de meeste rocksterren heeft ook de Box zijn eigen privéchauffeur die hem brengt tot waar hij moet zijn. De leverancier bespreekt op voorhand het gewenste uur van plaatsen en ophalen met je. Nadat de Box is opgesteld vertrekt de leverancier weer ... hij is niet zo'n party animal, maar neemt met veel plezier de telefoon op bij vragen.

Bediening

 • Hoe bedien ik de Box?
  De Box is voorzien van een groot LCD touch scherm. Je kan hem dus bedienen met het topje van je vinger! De instructies verschijnen automatisch op het scherm.
 • Hoe zet ik de Box aan en uit?
  De Box uitzetten gaat heel simpel : gewoon de stekker eruit ! Wanneer je hem de volgende keer terug insteekt, start je hem terug op door op het kleine knopje aan de achterkant te duwen. Je hebt meteen door dat de Box leeft als de LED-stroken aan zijn.

De Greenkey

 • Greenkey, wasda?
  Greenkey is een speciaal effect dat een bepaalde kleur uit de foto of video opname doet verdwijnen en vervangt door een afbeelding. Door gebruik te maken van een groen kader als achtergrond, halen we deze weg en vervangen we hem met een achtergrond naar keuze! Je kan je gasten met andere woorden een onvergetelijke ervaring bezorgen door hen virtueel in een nieuwe omgeving te plaatsen. Reis de wereld rond zonder ook maar één stap te zetten! Pro tip: Geef je gasten de keuze uit verschillende achtergronden en creëer zo meer content
 • Hoeveel ruimte moet ik voor het groene scherm voorzien?
  Voor het opstellen van het kleinste groene scherm hebben we 215cm in de breedte en 215cm in de hoogte nodig.

Het online platform & de gemaakte beelden

 • Hoe lang blijven mijn gemaakte beelden beschikbaar?
  De gemaakte beelden zijn minimaal 6 maanden beschikbaar. Tijdens die periode kan je de beelden bekijken, verwijderen en downloaden zodat je ze net zolang kan bewaren als je zelf wil. Voor een meer uitgebreide kijk op het privacy- en databeleid van Message in the Box, verwijzen we je graag door naar onze privacyverklaring en algemene voorwaarden.
 • De Box legde iets vast wat ik graag verwijderd zie, wat nu?
  Van minder flatterende beelden tot het delen van je meest persoonlijke bedgeheimen, sommige dingen zie je liever niet meer terug. Daarom is het mogelijk om in de online account permanent beelden te verwijderen. En we beloven je, weg is weg! Ben je zelf niet de eigenaar van het online account? Aarzel niet om ons een mailtje te sturen op privacy@messageinthebox.com, we nemen contact op met de eigenaar en zorgen ervoor dat er actie wordt ondernomen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Na

 • Waar en wanneer kan ik mijn gemaakte beelden en data terugvinden?
  De Box plaatst automatisch alle opgenomen beelden en data in jouw online account. Van daaruit kan je de beelden bekijken, downloaden, verwijderen en delen via een publieke pagina. De beelden zijn beschikbaar van zodra ze door de Box zijn geüpload. Je moet dus niet wachten tot één van de volgende dagen. Instant gratification, yes!
 • Vreemd, ik vind mijn foto of video niet terug in het online account?
  Het uploaden van de beelden gebeurt via Wifi of 4G. Omdat we deze verbindingen niet zelf in de hand hebben kan het eens gebeuren dat er beelden hun weg naar het account niet vinden. Geen paniek! De box slaat je beelden intern op en zal ze proberen te uploaden van zodra hij terug een stabiele verbinding heeft. Duurt het je toch wat te lang? Aarzel dan niet om ons even een mailtje te sturen via help@messageinthebox.com.