Uitgebreide diensten

Permanente installaties
Met een permanente interactieve foto-ervaring biedt u uw bezoekers een blijvende herinnering en een extra visibiliteit buiten uw locatie. Met onze volledig geautomatiseerde attractie op maat van uw locatie en merk maken uw bezoekers eenvoudig de meest persoonlijke foto’s, strookjes, postkaarten, stickers, … Via een geautomatiseerde printterminal biedt u eenvoudig een waaier aan printmogelijkheden voor een maximale herinnering en ROI. Contacteer ons om de mogelijkheden voor u te bekijken.
Foto-activaties op maat
Met een foto-activatie op maat van uw locatie en merk trekt u de beleving van uw bezoekers eenvoudig naar een hoger niveau. Door gebruik te maken van Virtual Reality en fotomanipulatie zetten we uw thema extra in de verf. Uw gasten genieten zo nog extra lang na van hun bezoek en delen het moeiteloos op sociale media.
Custom booth design
Soms wil je net die extra mile gaan om je gasten een geweldige, "over-the-top" ervaring te bieden die ze nooit zullen vergeten. Daarom is de Box zeer gemakkelijk te integreren in quasi elk concept. Integreer hem eenvoudig tegen de muur, in een beursstand of in een behuizing op maat. Een leuk idee of specifieke vraag? Bij Message in the Box denken we alvast graag met je mee, aarzel dus niet om ons te contacteren!
Live Greenkey
Greenkey is een speciaal effect dat een bepaalde kleur uit de foto of video opname doet verdwijnen en vervangt door een afbeelding. Door gebruik te maken van een groen kader als achtergrond, halen we deze weg en vervangen we hem met een achtergrond naar keuze! Je kan je gasten met andere woorden een onvergetelijke ervaring bezorgen door hen virtueel in een nieuwe omgeving te plaatsen. Reis de wereld rond zonder ook maar één stap te zetten! Pro tip: Geef je gasten de keuze uit verschillende achtergronden en creëer zo meer content.
Brand Activation
Wil je jouw merk extra in de verf zetten? Dankzij gepersonaliseerde prints, beelden, mails en zelfs software brengen we jouw merk rechtstreeks tot bij je grootste fans. De Box is trouwens ook een ware kameleon. Van beursstand tot een groots event, hij voelt zich overal thuis!

Projecten op maat van onze klanten

Zij gaven hun campagne een extra boost!