Uitgebreide diensten

Brand Activation
Wil je jouw merk extra in de verf zetten? Dankzij gepersonaliseerde prints, beelden, mails en zelfs software brengen we jouw merk rechtstreeks tot bij je grootste fans. De Box is trouwens ook een ware kameleon. Van beursstand tot een groots event, hij voelt zich overal thuis!
Custom booth design
Soms wil je net die extra mile gaan om je gasten een geweldige, "over-the-top" ervaring te bieden die ze nooit zullen vergeten. Daarom is de Box zeer gemakkelijk te integreren in quasi elk concept. Een leuk idee of specifieke vraag ? Bij Message in the Box denken we alvast graag met je mee, aarzel dus niet om ons te contacteren !
Live Greenkey
Greenkey is een speciaal effect dat een bepaalde kleur uit de foto of video opname doet verdwijnen en vervangt door een afbeelding. Door gebruik te maken van een groen kader als achtergrond, halen we deze weg en vervangen we hem met een achtergrond naar keuze! Je kan je gasten met andere woorden een onvergetelijke ervaring bezorgen door hen virtueel in een nieuwe omgeving te plaatsen. Reis de wereld rond zonder ook maar één stap te zetten! Pro tip: Geef je gasten de keuze uit verschillende achtergronden en creëer zo meer content.

Projecten op maat van onze klanten

Zij gaven hun campagne een extra boost!